2018 Created by Charlie Media

Foredrag

Dropp jakten på det perfekte

Bli modig 

Det er kvinnenes tidsalder. Jentenes mulighetsverden. Likevel er det for mange som holder oss tilbake fordi vi jager det perfekte. I dette foredraget lærer du hvordan du trener modighets-muskelen din.

Foredraget Dropp jakten på det perfekte - bli modig - er inspirert av boken Brave not Perfect av Reshma Saujani.

 

Her lærer du hva som skal til for å bli modigere enn du er i dag, og hvordan du lærer både deg selv, dine døtre og dine medsøstre - hvordan vi står opp for hverandre, blir bedre, modigere og dermed også får til mer.

 

Det er et foredrag som handler om å se deg selv, tro på deg selv og gjøre tiltak i ditt eget liv slik at du tør og våger mer av det du vil.

 

Jeg er ikke født modig, men jeg har vært modig langt utover min egen komfortsone flere ganger. 

Det største modighetsprosjektet, var kanskje å starte eget som 42-åring. Da droppet jeg en anerkjennende jobb i Norges største avis til fordel for mitt eget kommunikasjonsbyrå, som i dag heter Charlie Media.

Hvis jeg tenker etter, var det trolig enda modigere å bli mor.

I foredraget snakker jeg både om modige ting jeg har gjort, om modige ting andre kvinner gjør og om hvordan vi kan bli modigere alle sammen.

Du får også høre om hva som holder oss tilbake, og hvorfor det er som det er og ikke som det bør være.

På toppen av det hele får du verktøy - eller kall det øvelser - som gjør at du trener modighetsmuskelen din. Hvor fantastisk er ikke det?

Pris kr. 15.000 eks mva per foredrag