2018 Created by Charlie Media

Om meg

Irene Mårdalen - journalist og foredragsholder

Jeg er superheldig - tenk å få bruke en hel side for å fortelle om meg selv. Håper du er interessert!

Jeg ble altså født på Rjukan, noe jeg nevner mer som en kuriøsitet. Jeg bodde der kun i mine fem første leveår, men elsker den lille byen - og kanskje mest av alt fjellene rundt.

Jeg vokste opp i en familie som satte konkurranse høyest av alt. Det å være best i noe - det var det som var viktig. Når jeg tenker tilbake, kjente jeg tidlig at det ikke er så viktig for meg. Likevel ble jeg idrettsutøver (ja, jeg har vært på et landslag....) og jeg har alltid satt meg høye mål, elsker å jobbe, tjene penger og kjenne at jeg lykkes.

Men ikke for å slå andre eller være bedre enn andre. Det betyr egentlig svært lite.

 

Det er når jeg finner min indre passion - søker etter det som virkelig har mening for meg - det som gjør at jeg smiler, ler, får gåsehud og gråter - ja, det er da jeg har det bra. Det er da jeg kjenner at jeg lykkes.

 

For meg er min indre motivasjon en langt bedre ledesnor enn å stå øverst på en seierspall - det være seg i idrett eller business. Likevel har jeg til tider vært i det rotteracet. Jaktet gull på skøytebanen og førstesider i VG. Jovisst, kunne det også ha sine gode sider. Heder og ære og alt det der.

 

Men så valgte jeg altså å gå mine egne veier.

Min indre motivasjon har ført meg til mange nederlag, selv om jeg synes det blir feil å kalle dem det. Det har i hvert fall ikke alltid gitt klingende mynt i kassa og bygging av CV. 

 

Men det har gitt usedvanlig mange erfaringer - og som kjent; det du ikke dør av blir du sterkere av.

 

I dag eier og drifter jeg kommunikasjonsselskapet Charlie Media og Invest AS. I tillegg jobber holder jeg foredrag.

 

Charlie Media startet jeg i 2006, etter at jeg - til alles store forskrekkelse - forlot giganten VG. I Charlie Media produserer vi innhold til små, mellomstore og store bedrifter, vi lager websider, samarbeider med analytikere og webutviklere og blir ekstra hender i små og mellomstore markedsavdelinger.

I mine foredrag snakker jeg om hva vi kan gjøre for å snakke samme språk, unngå misforståelser, forstå hverandre bedre og ha nyttige og utviklende relasjoner.

Jeg har også utviklet et eget foredrag spisset mot kvinner. Kvinner som vil kvitte seg med jakten på det perfekte - og heller bli modigere, stå opp for det du tror på, følge drømmer og være den beste utgaven av deg selv.

Du kan lese mer om mine foredrag ved å klikke på lenken her.